لزوم برنامه ریزی ویژه برای همگانی کردن تیراندازی در خراسان رضوی

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی گفت: باتوجه به اینکه ورزش تیراندازی همواره در کلام اهل بیت (ع) بوده است باید برای همگانی کردن این ورزش گامی بلند در استان برداشته شود.

به گزارش روابط عمومی و پایگاه اطلاع رسانی اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی، علیرضا تاج فیروز صبح شنبه ۲۰ آبان در نشست سالیانه هیات تیراندازی استان اظهار کرد: از زمان حضور بنده چند محور از جمله ورزش بانوان، ورزش همگانی، ورزش قهرمانی و مسائل فرهنگی را برای ارتقا ورزش خراسان رضوی مشخص کردیم.

وی افزود: ورزش تیراندازی با توجه به سابقه تاریخی و دینی خود باید در امر همگانی کردن برنامه های ویژه ای داشته باشد.

مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی تصریح کرد: از ابتدای سال 1403 تامین منابع مالی هیات های ورزشی بر اساس ارائه برنامه توسط هیات خواهد بود و هیات های ورزشی باید برنامه خود را از ابتدای فروردین تا پایان اسفند سال آینده ارائه کنند.

تاج فیروز با اشاره به وجود مجموعه ورزشی 15 خرداد ویژه جانبازان و توان یابان و مجموعه ورزشی ثامن در مشهد بیان کرد: خراسان رضوی ظرفیت برگزاری اردوی تیم های ملی و بازی های بین المللی را دارد.

وی ادامه داد: مجموعه ورزشی ثامن بزرگتر از مجموعه ورزشی آزادی تهران است و امیدواریم این مجموعه با توجه به بازدید استاندار به زودی شکل و شمایل بهتری به خود بگیرد.

مدیر کل ورزشی و جوانان خراسان رضوی تصریح کرد: باتوجه به جایگاه خوب هیات تیراندازی استان و ظرفیت های موجود، تیراندازی می تواند رتبه اول را در رنکینگ فدراسیون به خود اختصاص دهد.